Produsele comandate prin intermediul http://www.dagafashion.ro pot fi livrate atat in tara cat si in afara tarii. Livrarea tuturor comenzile, din tara sau din afara tarii, se face doar prin curier rapid, la adresa inregistrata in contul dumneavoastra. Este important ca toate datele inregistrate in cont sa fie cele reale!

Pentru comenzile cu livrare in Romania costul transportului  este 24 ron si este acelasi indiferent de localitatea unde se livreaza. La comenzile de min 350 ron, Daga Fashion ofera transport gratuit.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului, caz in care veti achita suma de plata curierului, care va v-a livra coletul sau se poate face on-line direct pe site cu cardul prin intermediul serviciului de plata online oferit de EuPlatesc.ro.

Pentru comenzile cu livrare in afara tarii plata la primirea coletului nu este disponibila, de aceea comenzile cu livrarea in strainatate trebuie achitate inainte, prin card sau prin transfer bancar. Termenul de plata este de 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii . In cazul neplatii in termen, comanda va fi considerata neserioasa si va fi anulata imediat. Daca nu sunteti de acord cu plata in avans a produselor, va rugam sa plasati doar comenzi cu livrare in tara.

Informații privitoare la livrare

Pe teritoriul României

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  • gratuita pentru comenzi cu valoarea de minim 350ron;
  • 24ron pentru comenzi cu valoarea pana la 300ron.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

In afara teritoriului României

Pentru informații privind taxele de livrare in afara teritoriului României, te rog să accesezi pagina Transport. Tari in care livram