DATE DE IDENTIFICARE:
S.C. DAGA FASHION S.R.L.
Adresa:str. Agatha Barsescu, nr. 30, Letcani, Iasi
CUI 35843015
J22/746/2016
E-mail: 
contact@dagafashion.com
Telefon: +40 760.180.888 

Acest site este detinut de S.C. DAGA FASHION S.R.L, societate inregistrata la Registrul Comertului Iasi J22/746/2016, avand CUI 35843015, cu sediul in str. Agatha Barsescu, nr. 30, com. Letcani, jud. Iasi si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

S.C. DAGA FASHION S.R.L va ofera acces la site si utilizarea site-ului: www.dagafashion.ro, sub rezerva acceptarii dvs. a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs Daga Fashion, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. 

Fiecare tinuta Daga Fashion este croita special pentru tine, direct pe dimensiunile corpului tau. Termenul de realizare a comenzii tale poate fi de la 2 zile lucratoare pana la maxim 7 zile lucratoare de la definitivarea comenzii. In cazul in care data evenimentului pentru care veti dori tinuta se apropie, va rugam sa specificati data evenimentului in cadrul campului observatii pentru comanda.  

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare inainte de a plasa comanda, puteti folosi chat-ul sau sectiunea Contact de pe  homepage-ul site-ului, mesajeria Facebook sau adresa de email contact@dagafashion.com.


Tinuta personalizata realizata de Daga Fashion va fi livrata prin curier la data comunicata la definitivarea comenzii. Este foarte important sa ne lasati cu atentie masurile corecte atunci cand plasati comanda. 

OUG nr. 34/2014 – drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative cu modificarile Legii nr. 157 din 22 iunie 2015:

ARTICOLUL 16 –  Exceptari de la dreptul de retragere (de returnare):

Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:

 1. contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;
 2. furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar NU se returneaza;

Modalitatile de comanda sunt :                

– pe site prin completarea formularului

– prin mesaj privat Facebook (https://www.facebook.com/DGF-Shopping-Online).

Comenzile nu pot fi facute telefonic!  

   Va rugam retineti ca usoara discrepanta de culoare trebuie acceptata datorita luminii si ecranului.   

Informatii privitoare la livrare

 • Pe teritoriul Romaniei

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul Romaniei este:

 • gratuita pentru comenzi cu valoarea de minim 350 lei;
 • 24 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 350 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare precum ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii. In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

 • In afara teritoriului Romaniei

Pentru informatii privind taxele de livrare in afara teritoriului Romaniei, te rog sa accesezi pagina Transport. Tari in care livram.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. DAGA FASHION S.R.L cu sediul in Iasi, Letcani, str. Agatha Barsescu, nr. 30, CUI 35843015, inregistrata la Registrul Comertului Iasi cu nr. J22/746/2016, E-mail contact@dagafashion.com garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

DEFINITII

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„Prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

S.C. DAGA FASHION S.R.L  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe dagafashion.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. DAGA FASHION S.R.L. si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. DAGA FASHION S.R.L. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre DAGA FASHION si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentilor Termeni si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

 • dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
 • dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
 • dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
 • dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
 • dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
 • dreptul de a va retrage consimtamantul;
 • dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. DAGA FASHION S.R.LIasi, Letcani, str. Agatha Barsescu, nr. 30, va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile mentionate mai sus.

Astfel, dagafashion.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul dagafashion.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@dagafashion.com cu subiectul „Dezabonare„.