Comenzi

1Cum pot plasa o comanda?

Comenzile pot fi plasate atat din cont (este necesar sa va creati un cont de client cu o adresa de email valabila), cat si fara sa fiti inregistrati pe site-ul nostru. Adaugati in cos produsele dorite si finalizati comanda completand campurile aferente cu date reale.

2Cum pot anula o comanda?

Pentru anularea comenzii trebuie sa ne contactati telefonic: +40 760.180.888 sau pe WhatsApp sau prin  e-mail contact@dagafashion.com si sa solicitati anularea comenzii.

Plati

1Nu am finalizat plata, cum pot relua procesul?

In cazul in care ati intampinat erori cand ati introdus datele cardului, pentru a reincerca plata, accesati comanda si reluati pasii de plata prin Eu Platesc.

2Se poate factura pe firma?

In pagina Finalizeaza comanda, la sectiunea Doriti factura pe firma?, trebuie sa completati datele firmei pentru care va fi eliberata factura fiscala. Daca ati plasat comanda ca fiind persoana fizica, nu se poate genera factura pentru persoana juridica, acest lucru este valabil si pentru modificarea din persoana juridica in persoana fizica.

3Pot plati online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de Eu Platesc.

S.C. DAGA FASHION SRL si Eu Platesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.  Cititi Politica de confidentialitate pentru mai multe informatii despre subiect.

In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre Eu Platesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele Eu Platesc, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz.

In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem dupa introducerea unui cod/parola secreta, stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Cum sa te masori

1General

Fiecare tinuta DAGA FASHION este croita special pt tine, direct pe dimensiunile corpului tau.

2Cum te masori corect?

Măsurile se iau fix, fără a lăsa lărgime. Se va avea în vedere ca acestea sa nu fie luate peste o vestimentaţie groasă.
     *Pe pagina fiecărui articol sunt menţionate măsurile necesare  pentru realizarea articolului respectiv.
     *În cazul rochiilor, dacă acestea vor fi purtate cu un alt sutien decat cel uzual, măsurile vor fi luate purtand sutienul de ocazie
     *Aditional, vom avea nevoie sa ne comunicaţi înaltimea pe care o aveţi data evenimentului( completand observatiile pt comanda)
     *În ceea ce priveste lungimea dorită a articolului comandat, aceasta niciodată nu se va măsura pe spate, ci doar in faţă, peste bust. Se va aşeza centimetrul pe umăr, in lateralul gatului si se va trece in jos peste bust, intai pană in talie apoi coborand pană la punctul dorit care sa marcheze lungimea agreata.

3 Care sunt dimensiunile minime necesare unei comenzi...

* Bust: masurati de jur-imprejurul pieptului.
      *Talie: Ia-ti masurile din zona unde esti mai subtire.
      *Solduri: Ia-ti masurile din zona cea mai proeminenta a posteriorului.
      *Latime spate:măsurați in zona cea mai scobita a spatelui, fara umeri si brate.
      *Grosime brat: masurati partea cea mai groasa a bratului.
      *Lungime maneca: indoiti un pic cotul si masurati de la incheietura umarului pana la incheietura mainii, peste cotul îndoit.
      *Lungime rochie:fixati centimetrul pe umar, langa gat, treceti-l peste piept pana la unde doriti sa fie rochia.
      *Lungime fusta : fixati centimetrul din talie pana unde sa fie fusta.

Livrare

1In cat imp ajunge o comanda?

Produsele comandate prin intermediul dagafashion.ro pot fi livrate atat in tara cat si in afara tarii. Livrarea tuturor comenzile, din tara sau din afara tarii, se face doar prin curier rapid, la adresa inregistrata in contul dumneavoastra. Este important ca toate datele inregistrate in cont sa fie cele reale!

Pentru comenzile cu livrare in Romania costul transportului  este 25 ron si este acelasi indiferent de localitatea unde se livreaza. La comenzile de min 350 ron, Daga Fashion ofera transport gratuit.

Plata se face prin ramburs, la primirea coletului, caz in care veti achita suma de plata curierului, care va v-a livra coletul sau se poate face on-line direct pe site cu cardul prin intermediul serviciului de plata online oferit de EuPlatesc.ro.

2Livram si in strainatate

Pentru comenzile cu livrare in afara tarii plata la primirea coletului nu este disponibila, de aceea comenzile cu livrarea in strainatate trebuie achitate inainte, prin card sau prin transfer bancar. Termenul de plata este de 2 zile lucratoare de la plasarea comenzii . In cazul neplatii in termen, comanda va fi considerata neserioasa si va fi anulata imediat. Daca nu sunteti de acord cu plata in avans a produselor, va rugam sa plasati doar comenzi cu livrare in tara.

3Taxe de transport in Romania

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

  • gratuita pentru comenzi cu valoarea de minim 350ron;
  • 24ron pentru comenzi cu valoarea pana la 300ron.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.

4Taxe de transport in strainatate.

Pentru informații privind taxele de livrare in afara teritoriului României, te rog să accesezi pagina Transport. Tari in care livram